Monday, December 3, 2007

Internetnomader

Idag var jag med i ett inslag om internet-beduiner i P1 (Studio Ett). Så här skriver de:
Intresset för företagande ökar bland studenter vid svenska högskolor och universitet, enligt en undersökning från närings- och teknikutvecklingsverket, NUTEK. Användningen av internet har också skapat en helt en ny typ av unga företagare. Internet-nomader, eller web-beduiner, kallas dom, och finns framför allt på USA:s västkust. Dom är kontorslösa egenföretagare, som likt nomader vandrar från café till café med en bärbar dator och mobiltelefon. Vi har träffat en av dom, Ted Valentin på ett café i Stockholm.
Lyssna gärna på inslaget på SR:s webbradio: Internet-beduiner

Jag säger "liksom" och "typ" hela tiden, men det var väl för att jag var lite nervös när jag blev intervjuad om min enkla livsstil... :)
No comments :