Tuesday, June 17, 2008

Idag lanserar jag Badkartan.seNu har jag blivit klar med en till kartsajt, nämligen Badkartan.se! På badkartan är det - till skillnad från Sushikartan och Wifikartan inte sushi eller wifi som recenseras - utan just badplatser. Grundinformationen om badplatserna kommer från Smittskyddsinstitutet.

Det ska bli riktigt kul att se vad Badkartan får för mottagande! Min förhoppning är ju att detta ska kunna bli Sveriges bästa badsajt; en riktigt bra utflyktsguide en varm sommardag.

Men för att sajten ska bli riktigt BRA behövs det att besökarna skriver recensioner och laddar upp bilder. Just nu fungerar det bra att söka efter badplatser i olika områden (exempel: Örebro) - men det behövs helt enkelt fler recensioner och bilder för att jag som inte är Örebroare ska kunna veta vilken av badplatserna jag ska välja nästa gång jag är i krokarna.

Det skulle alltså vara jättekul om du som läser det här vill gå in på Badkartan.se och recensera någon badplats du besökt. Då blir sajten bättre. Har du en bild från någon badplats så blir jag extra glad!

8 comments :

Anonymous said...

Jag tycker det känns lite konstigt att det ska kännas så personligt. "Har du en bild från någon badplats så blir jag extra glad!" När man är väl medveten om att du bara är ute efter att sälja siterna.

Anonymous said...

Riktigt snygg integration med smittskyddsinstitutet för vattentemperatur och vattenkvalitet.

Är mycket imponerad av den kvalité kartsiterna håller överlag, snyggt jobbat!

Ted Valentin said...

Hej Thomas! VAd har du fått det ifrån att jag är ute efter att sälja sajterna? Det stämmer nämligen inte...

Anonymous said...

Trevligt. Ännu en mycket användbar tjänst.

Anonymous said...

Hjälpen att hitta en bra badplats är klockren!
Tack Ted!

DenDumme said...

Kul att du är inne på konceptet "build & hold" nu istället Ted. Inte för att du kanske behöver det rent ekonomiskt men jag tycker det känns mera mysigt.

Vad tycker du föresten om våra tidningssiter? Några tips från mästaren?

Unknown said...

Grym site. Jag sitter själv och småplanerar lite utflyker och lägger upp platser i min Garmin och tänker på hur smidigt det skulle vara om det fanns en knapp som hette "Exportera till GPS". Man trycker på denna och man får en fil som gick att importera till ens GPS. (Lite olika format - Garmin, Mio, TomTom)

Det skulle vara riktigt coolt! GPS kommer snart i varenda mobil...

/Andreas

Anonymous said...

Perfekt! Precis det här saknade jag när jag hälsade på föräldrarna i Åmål för ett par veckor sedan. Blev så glad nu när jag hittade den att jag skrev ett berömmande inlägg på min blogg.