Monday, July 14, 2008

Nu lanserar jag Gymnasiekartan.se


Nu lanserar jag officiellt sajten Gymnasiekartan.se, som blir sajt nummer fyra i mitt nätverk med kartsajter!

På Gymnasiekartan kan man recensera svenska gymnasieskolor - på samma sätt som man på mina tidigare sajter kan recensera sushi, wifi-caféer och badplatser.

Jag har faktiskt testkört sajten lite i smyg de senaste veckorna. Jag var inledningsvis lite orolig att Gymnasiekartan skulle dra till sig många testosteronstinna arga ungdomar, som ville ge igen på sin skola och sina lärare... Hittills har detta glädjande nog inte varit något jätteproblem - de allra flesta besökarna skriver sakliga och trevliga recensioner! (Här kan du kolla de senaste recensionerna).

Mitt intryck hittills är att 99,9% av alla besökare är välvilliga. Många verkar vilja bidra till att göra sajterna bättre helt enkelt för att de tycker att det är kul. Användargenererade sajter som mina bygger ju på det, så det är härligt att det faktiskt verkar fungera. Hittills har cirka 2000 personer bidragit till att göra sajterna bättre.

3 comments :

Anonymous said...

Kul att du släpper ytterligare en kartsajt. Jag lyssnade på intervjun med dig på whatsnext. Grym idé med samarbetet med andra företag. Jag tror att det inte dröjer länge innan just företag som ICA hör av sig och vill ha en karta.

Anonymous said...

Har du fått iväg uppsatser.se ännu? Hur många domäner med ordet "karta" har du reggat.. hehe... :) //J.

Anonymous said...

När kommer pizzakartan.se? Det måste vara den ultimata *kartan-sajten. Alla som äter pizza har ju åsikter om vart den bästa pizzan finns, och behöver tips om bästa pizzeriorna när man inte är hemma.

Är det nästa släpp kanske, Ted? :)