Wednesday, October 16, 2013

Vår nya sajt: Boutiquehotel.me!

Igår släppte Jonatan Heyman och jag en ny sajt! Boutiquehotel.me.


Boutiquehotel, för den som inte känner till det, är en slags samlingsterm för läckra hotell med genomtänkta koncept och unik karaktär. Ungefär hotell som är en destination i sig. Det tydligaste exemplen i Sverige är Lydmar och Rival i Stockholm, Fabriken på Furillen på Gotland, Duxiana i Malmö, Elite Plaza i Göteborg.

Ofta handlar det om hotell i de större städerna - men även koncepthotell som Treehotel har vi tagit med (kolla in!). Och i Sverige har vi även tagit med fina herrgårdar och slott. Ställen som Görvälns Slott (fint!) och Häringe Slott. Om du känner till något läckert ställe vi missat, säg gärna till!

Så tanken med sajten är att lista de bästa boutiquehotellen. Men vi tipsar även om bra ställen värda att besöka i närheten - de bästa caféerna, restaurangerna och besöksmålen som ligger i närheten av hotellet. Initialt listar vi hotell och ställen i Sverige - men snart kommer du kunna söka efter hotell i hela världen.

Stor cred till Jonatan som designat och står för den absoluta merparten av all kod. Kolla in den otroligt snygga foto-vyn eller kolla hur fin sajten är i mobilen. :)
Man kan även hitta Boutique Hotels London, Boutique Hotels Paris, Boutique Hotels Cape Town, Boutique Hotels Berlin & Boutique Hotels New York.

1 comment :

Emanuel said...

Tänkte just på designen - väldigt snygg! Grattis och tack för en härlig kväll!