Thursday, January 30, 2014

Hitta en frisör med min nya sajt!

Min senaste sajt - som jag smyglanserade för ett par dagar sedan - heter PopuläraFrisörer.se.

Som namnet antyder är det en sajt som du kan använda för att hitta frisörer i närheten - med fokus på frisörer som är populära på Facebook. Frisörer som är poppis på Facebook? Ja, faktiskt. Det är intressant nog riktigt många frisörer som jobbar aktivt med sin Facebook-närvaro!


Precis som med mina senaste sajter (för barer och gym) så går det att se vilka ställen ens Facebook-vänner checkat in på. Spännande är att majoriteten av besökarna använder dessa sajter med på sin mobiltelefon. Så här ser det i en iPhone när man letar efter en frisörsalong i Gamla Stan.


Nästa gång du ska klippa dig, hoppas jag att du kollar in PopuläraFrisörer.se och hittar en bra frisör på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Malmö, Helsingborg eller i Göteborg.

Totalt finns det 1417 olika frisörsalonger på PopuläraFrisörer.se. Mottagandet från frisör-salongerna själva (jag har mailat ett hundratal!) har varit väldigt positivt. Den absolut vanligaste frågan är om det kostar något för dem att vara med på sajten. (Det gör det naturligtvis inte.)

No comments :