Monday, February 17, 2020

Öffnungszeiten

Heute veröffentliche ich einige Websites, um Öffnungszeiten in Deutschland, Österreich und der Schweiz zu finden.

Alle Daten werden zweiwöchentlich aktualisiert. Und die Seiten sind schnell.

Perfekt, wenn Sie zum Beispiel ein offenes vietnamesisches Restaurant in Stuttgart suchen.

Viel Spaß!

2 comments :

Patrik said...

Jag började jobba med hemsidor pga dig. Och idag har jag jobbat med mitt egna företag i hela mitt vuxna liv. Är över 30år nu. Så vill börja med att säga tack! Sedan undrar jag vad du tjänar mest pengar på? Du slår min omsättning med 42 gånger 2018. :) Ha det bäst! Mvh Patrik

Ted Valentin said...

Kul att höra Patrik! Wow! Angående din fråga så är svaret att det varierar. Jag har ju ganska många olika projekt, och vad som funkar bäst ändras en hel del, över tid. Generellt så försöker jag ha några projekt i "uppstarts-fasen", några projekt i "kassa-ko-fasen" och så har jag även ett antal projekt i den så kallade "dekis-fasen" (sådana som sett bättre tider, men som ännu lever kvar)! Projekt i "uppstarts-fasen" är de roligaste. Projekt i "kassa-ko-fasen" håller jag vid liv så att de forsätter fungera. Och projekt i dekis-fasen lägger jag så minimalt med tid på, bara så lite som krävs för att ändå ska fortsätta fungera hjälpligt.