Wednesday, January 16, 2008

Cafekartan.se - min nya sajt

Jag har legat lite lågt med att berätta om mitt nya webbprojekt... men nu känns det som att det börjar bli dags att berätta om det!

Precis som de sajter jag utvecklat tidigare (Tidningsbutiken.se, Tidningsarkivet.se, Uppsatser.se med flera) så är domännamnet ganska självbeskrivande!

Cafekartan.seCafekartan.se är helt enkelt en kartsajt med alla svenska caféer, där man kommer kunna kommentera och recensera caféerna. Och det kommer även att finna en hel del annan funktionalitet som ska göra det roligare att gå och fika :)

Cafékartan är ett ganska kul projekt, eftersom jag under utvecklingsarbetet med sajten försöker bli en bättre programmerare. Ni kommer alltså att få se snyggare XHTML, CSS, Javascript och AJAX. (I lite lagom doser.)

Det finns självklart också en bakomliggande strategi för att ta över världen. Men det får bli ett litet steg i taget...

Cafekartan.se är självklart även ett projekt som passar mig extra bra med tanke på att jag fortfarande använder caféer som kontor. Jag tillbringar ju hela dagarna på café.

7 comments :

JonasL said...

Coolt! Trevlig idé Ted!

Anonymous said...

Grymt Ted!

Anonymous said...

Grym idé, jag kommer bli en flitig besökare av cafekartan! Kan du redan nu ge tips på bra kaféer centralt i sthlm där man kan sitta och jobba kvällstid? (Gärna med tillgång till WiFi)

Anonymous said...

Kan inte du maila mig.
[email protected]

David Svensson said...

Tufft, jag hade precis börjat skissa på en liknande idé när jag läste om dig i Du & Co. Hoppas att sidan blir bra. :)

Anonymous said...

Hejsan Ted! Cafekartan verkar sannerligen vara en ypperlig idé. Den kommer helt klart vara användbar. Hör av dig om du någon gång skulle behöva en webbdesigner utan dess like. ;) Keep up the good work. Vänligen, Jimmy

Ted Valentin said...

Snart är Cafekartan.se klar. Jag hoppas kunna släppa en första version av sajten inom 10 dagar.

Är dock lite osäker om det är www.cafekartan.se, www.barkartan.se eller www.wifikartan.se som ska få komma först. To be continued...