Sunday, March 9, 2008

Sushikartan.se klar den 18:e mars?

Snart är det - äntligen - dags att släppa min första kartsajt. Jag har nu bestämt mig för att försöka släppa en beta-version av den första sajten den 18:e mars (om 9 dagar...), men ännu är det faktiskt lite oklart vilken sajt som blir klar först.

Tidigare har jag ju sagt att Cafekartan.se skulle vara först ut, men nu lutar det åt att jag kanske blir klar med Sushikartan.se innan. Jag ska helt enkelt försöka programmera på som en galning under den kommande veckan. Och sedan får vi se vilken typ av sajt det blev :)

Den som vill hålla sig uppdaterad på utvecklingen kan gå med i min facebook-grupp.

4 comments :

Anonymous said...

Gör du design och css själv eller har du någon som markup-codar och photoshoppar åt dig?

Ted Valentin said...

Hej Per! Just i det här fallet har Winston Design (en utmärkt webbbyrå) gjort layouten och kodat ihop de grundläggande mallarna i html & css till mig. I övrigt så gör jag all programmering. Min erfarenhet är att det allra svåraste i webb-processen är snygg och användarvänlig design; Det är en något av en konstform. Så jag tycker att det är en bra idé att anlita folk på det området, om man kan hitta någon som är tillräckligt bra. :)

Anonymous said...

De hade en hel del fina sajter i sin portfolio. Vilka summor landar det på för en psd+html med dem?

Ted Valentin said...

Angånde Winston Design så tror jag att de tar runt 750kr / timme. Jag tror tyvärr att de har ganska fullt upp. Enklast om du kollar med dem!