Friday, July 11, 2008

Samtidigt i kontrollrummet...Just nu framstår det kanske som att det är sommarlugnt i kontrollrummet för mina kartsajter. Men så är inte fallet. Håll ögonen öppna, inom kort kommer jag att fyra iväg ett gäng nya sajter!

PS. Bilden är ett montage. Som ni kanske vet har jag inget kontrollrum, utan bara en laptop. Nån som känner igen var bilden är tagen?

4 comments :

Anonymous said...

Tjernobyl Reaktor 1 är bilden från. (ja jag erkänner, jag använde google image search :)

Anonymous said...

Vill först och främst säga att jag gillar din kartsajter. En liten rolig anekdot är att jag känner en av ägarna till en sushi-restaurang som jag recenserade och gav dem en 4 vilket jag tycker de är värda. Men jag fick en utskällning för att jag att jag inte gav dem en 5 :)

Jag anar att dessa kartsajter kommer att bli rätt många till slut. Men du tjänar inga pengar på dem just nu eller hur? Är det tanken att du ska sälja dem sen och tjäna storkovan då i stället?

Ted Valentin said...

Anonym - du har het rätt :)

Pierre - kul om du gillar sajterna. De är fortfarande verkligen under utveckling, så det är enormt mycket putsande kvar. Tanken är inte att sälja dem, utan snarare att eventuellt försöka hitta samarbeten med lämpliga företag för vissa sajter. Vi får se lite hur det utvecklar sig. Om du vill veta mer kan du lyssna på den här podcasten på WhatsNext.se:
http://www.whatsnext.se/2008/06/26/sushikartan-badkartan-och-ted-valentin/

Hej!

Anonymous said...

Det där ser ju precis ut som Alex Schulman i kontrollrummet på 1000apor. ;)