Tuesday, April 28, 2009

Annonskartan så funkar det-video

För ett par månader sedan spelade Björn Falkevik in en video med Jonas Lejon som på ett enkelt sätt presenterar Bloggy.se för nya användare. Jag blev väldigt impad av det fina resultatet och därför var det kul att Björn ville träffa mig och spela in en liknande video för Annonskartan.se. Vi sågs igår på Bonniers Konsthall, och resultatet ser ni nedan!Inom kort kommer videon upp på Annonskartan. Enligt Jajja Magazine kan den här typen av videos vara väldigt effektiva. Om du vill ha en egen video till din sajt så kontakta Björn.

Andra vänner på webben som använder videos är bland annat Soundcloud och Zyked. Videos av den här typen håller på att bli väldigt poppis.

8 comments :

Daniel Westman said...

Jag tror definitivt att vi kommer få se fler videor av den här typen framöver. Jag kommer inte kunna hindra mig från att göra en egen video till mina framtida sidor nu när jag sett hur bra och informativ din video blev!

Joakim Green said...

Bra jobbat, både Björn och Ted!

När köper du reklamplats i TV för videon? =)

Ninnie Adrian said...

Hej Ted!
Jag försöker hitta instrux för hur man laddar upp sin uppsats på din sida uppsater.se. Vi letade mycket uppsatser där när vi skrev, så nu tänkte vi lägga ut vår där också men jag förstår som sagt inte hur jag ska göra. Kan du hjälpa mig?
Mvh, Ninnie

Ted Valentin said...

Hej Ninnie, kika på denna sida:

http://www.uppsatser.se/samarbete_med_libris/

Det är din insititution som laddar upp uppsatserna, alltså.

Ninnie said...

Tack Ted, jag har nu kontaktat min institution!

Heidi Harman said...

Hatten av för Annonskartan! Äntligen!

Billy Öhgren said...

Bra jobbat! Har själv planer att göra introduktionsvideos för mina siter, tror att vi kommer se mer sådant i framtiden.

Anonymous said...

behöver sånt förklaras på video verkligen? det inte direkt rocket science, och en bra sajt ska vara självförklarande...