Tuesday, June 22, 2010

Politometern.se widgetized!

I förra veckan släppte Politometern.se en läcker widget. Kolla in högerkolumnen här på bloggen så ser du hur den ser ut!

Som ni märker är det övervägande är Piratpartister och Folkpartister som länkar till min blogg. Hur kommer det sig? Är blogagare fråndet rödgröna blocket inte intresserade av internet och entreprenörskap? Svårt att säga. Men uppenbarligen misslyckas jag med att nå ut till bloggare med dom partitillhörigheterna.

Widgeten är ett kul sätt att visualisera var man befinner sig i det politiska spektrat. Flera hundra politiska bloggare har redan lagt upp widgeten på sina bloggar, vilket är enormt kul!

Men en sak som jag vill understryka är att man inte behöver ha en politisk blogg för att lägga upp widgeten. (Min blogg är ju inte politisk!) Vem som helst kan alltså lägga upp den. Så här skulle det se ut om Blondinbella la upp widgeten på sin blogg:Mest sossar - men ganska blandat. Så här skulle det se ut om Alex Schulman la upp den:Oj, enbart socialdemokrater som länkar till honom. Lite skumt, men så är det. Om du själv har en blogg så kan du testa widgeten här!