Saturday, February 5, 2011

Lookup.to - nu för dig med Internet Explorer!

#FAIL. Jag skulle iväg på semester och hade därför lite bråttom att släppa iväg Lookup.to. Ett par dagar in på semestern märkte jag att folk med Internet Explorer inte kunde logga in på sajten. Suck...

Det var en ganska svårupptäckt bugg, eftersom det funkade att logga in ibland. På en lånad PC på Koh Lanta lyckades jag i alla fall hitta problemet. Är du en PC-användare och lyckades inte logga in förut? Då får du gärna försöka igen.

Trots problemen var det i alla fall runt 1000 person som signade upp på sig. Jag misstänker att de flesta i webb-svängen här i Sverige använder Mac... men det är ju kul att bygga sajter som även dom där andra kan använda. :)

____________________

Tips. Bygger du själv sajter med Facebook-login så glöm inte att inkludera den här lilla kodsnutten i html-taggen.

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"

Det funkar på det flesta webbläsare ändå. Men ibland inte på IE, alltså.

2 comments :

Olle said...

Tips: Om man har Facebook-blocket plugin (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/) så blir startsidan lite tokig. Men kan ju tänkas vilja koppla in sig på lookup.to även om man vill spärra de flesta sajter från att ha koll på en, därav kan din sajt vara meningsfull även om man generellt spärrar Facebook.

Stefan said...

Det gäller inte bara inloggningen, utan antagligen alla Facebooks tjänster. Man kan ju undra varför dom inte löser det själva. Jag har bloggat om det också, följ länken till min sida för att läsa mer.