Tuesday, April 7, 2015

Hitta fina bed- and breakfasts runt om i världen!

Jonatan och jag lanserar idag några nya sajter, som hjälper folk att hitta bra bed-and-breakfasts på ett antal olika ställen runt om i världen!


Konceptet med "bed and breakfast" är lite olika etablerat i olika länder och olika regioner. I Sverige och Stockholm är det ganska ovanligt med bed-and-breakfast. På Gotland går det att några ställen som marknadsför sig som bed-and-breakfast, till exempel det fina Strykjärnet Creperie och Logi, i Visby.

Allra störst är det med bed-and-breakfasts i länder som Italien, södra England och Sydafrika

Jonatans och mina sajter hjälper dig i dagsläget att hitta bed-and-breakfast i städer som Amsterdam, Kapstaden, Dublin, Paris, New OrleansBangkok, Oxford, Brighton, London och Paris. Kanske blir det fler städer framöver!

Bra grejer i närheten: Om du hittar ett bra bed-and-breakfast på sajten så tipsar vi även bra restauranger, caféer och sevärdheter i närheten:

http://bedbreakfast-stockholm.com/hotel/379772

Fina bilder: Sajterna använder även Jonatans patenterat snygga bild-visare för att visa hur det ser ut på respektive bed and breakfast.

http://bedandbreakfast-gotland.com/hotel/545495/photos/

Jag tycker själv att sajterna känns både enkla och funktionella. 

Som vanligt har de varit väldigt kul att jobba med Jonatan, som är extremt duktig. Om ni inte redan gjort det så kolla också in Jonatans senaste projekt Heyevent.com - en tjänst som hjälper dig att få tips på intressanta evenemang, baserar på din individuella smak.


No comments :