Monday, August 4, 2008

Ny kartsajt!

Nu har jag släppt ytterligare en kartsajt! Den här gången har turen kommit till campingplatser.Campingkartan.se kan man således recensera och ladda upp bilder från nästan 600 campingplatser i Sverige. Camping är en stor grej, och om det kommer in fler recensioner på Campingkartan så tror jag kan ge extremt bra vägledning för landets alla campare.

Om du exempelvis ska åka till Astrid Lindgrens värld med familjen, så kan du kolla var campingplatserna nära Astrid Lindgrens värld ligger.

Nu håller jag även på att lite försiktigt "koppla ihop" de olika sajterna, så när du ändå håller på kan du kolla in andra saker i närheten.
En kul grej med campingkartan är att besökarna verkar vara pigga på att ladda upp camping-bilder. Det bådar verkligen gott!

7 comments :

Anonymous said...

Barkartan ser jag framemot men varför inte köra på Krogkartan istället? :)

Anonymous said...

Gillar verkligen ditt kartimperium och jag antar att du säkert har en lång lista på framtida projekt, men jag har en idé som kanske går att utveckla?

Fotokartan (eller liknande namn), låt folk markera speciellt vykortsmässiga platser eller bara bra ställen att plåta på (perfekt för solnedgångar, bra grustag, ruffiga rivningshus etc) och kolla med t ex Fotosidan så tror jag det finns många som kan hitta inspiration.

Skulle aldrig hinna/orka/kunna utveckla det själv så jag gör såhär istället.

Ted Valentin said...

Hej!

Stefan - tack för tipset! Jag har reggat fotokartan nu, och vem vet, kanske dyker det upp en ny sajt där snart :)

Anonym - "Krogkartan" kommer att heta Restaurangkartan.se. Den sajten är på gång men har dragit ut en del på tiden.

Hej hopp!

Unknown said...

Fricking awesome. Stora gratulationer till ett konsekvent, välprogrammerat och snyggt litet "kartan-imperium". Gillar speciellt ditt gränssnitt för att driva in medlemmar via "kommenterafunktionen".

Hur mycket trafik har du nu på alla kartansajterna tillsammans?

Anonymous said...

Hur ska detta sluta? :)

Anonymous said...

Kul att du gillade idén, lika bra att dela med sig av den eftersom jag nog annars bara hade gått och tänkt på det. Hör gärna av dig om du behöver hjälp att marknadsföra den sen.

Anonymous said...

Det skulle vara riktigt trevligt med större möjligheter till kommunikation, både mellan recensenter och mellan recensenter och de recenserade. För ärligt talat, vissa recensenter verkar helt virriga och att kunna utkräva några små förtydligande skulle inte sitta helt fel.