Sunday, October 5, 2008

En händelserik helg

I torsdags klockan 19.30 släppte jag Annonskartan.se och hade releasefest på det charmigt småproggiga Café Edenborg i Gamla Stan. Detta har hänt sedan dess...
  • Samma kväll exakt klockan 19.30 släpper Internetworld.se nyheten om Annonskartan.
  • Under kvällen rapporterar Björn Falkevik live från festen, här och här.
  • Fredag vid lunchtid skriver teknikjournalisten Eva Wieselgren i Göteborgsposten att Annonskartan är "betydligt smidigare att hitta rätt med" än Blocket, Tradera och Eniro.
  • Fredag eftermiddag skriver Mikael Zackrisson på VA.se att det vore synd om Blocket försökte stoppa "en sådan här bra tjänst", men att han har svårt att tro att Blocket "stillasittande kommer låta Annonskartan bli startpunkt för köp- och säljmarknaden på webben i Sverige". Artikeln har rubriken Snälla Blocket, stoppa inte Ted.
  • Under helgen nämner ett 30-tal bloggare Annonskartan. Nyheten om Annonskartan ligger på Knuff:s förstasida. Bloggar gör bland annat Nikke Lindqvist, Linda Skugge, Mashup.se, Henrik Torstensson, Jonas Lejon, Nätkoll, Beta Alfa och Tommy K Johansson för att nämna ett urval.
  • På lördag hör Peter på annonssajten Rubbt.se av sig och undrar om inte Annonskartan även kan börja indexera Rubbts annonser.
  • Söndag kl 21.53: Ett välkänt riskkapitalbolag hör av sig och vill träffas.
Puh.

5 comments :

frebro said...

Kan bara hålla med VA - det är en grymt fin tjänst du gjort! Impad att du lyckats få ihop data från dessa sajter på ett så snyggt sätt.

Anonymous said...

Hej Ted, åter igen tack för i torsdags, det var väldigt kul. En lokal annonsplats som är väldigt populär i Linköping är universitetets digitala anslagstavla: http://www.student.liu.se/anslagstavlan

Kanske helt omöjlig att lägga in men om du lyckas med det vet jag många som är tacksamma :-)

Anonymous said...

Hej Ted!

Och tack för senast! Vilken fart sidan har fått, roligt att höra!

Anonymous said...

Skulle vara trevligt att se lite besökstatistik :)

Anonymous said...

Och du trodde du skulle kunna slappna av efter ditt hårda jobb för att få annonskartan klar... Snyggt jobbat, kul att ditt hårda jobb uppmärksammas.