Wednesday, October 1, 2008

Hemliga sajten lanseras imorgon

Imorgon kl 19.30 är det dags att släppa den hemliga sajt som jag utlovat tidigare.

Att ge mig själv en deadline på cirka två och en halv vecka för att färdigställa sajten var något av ett gamble. Jag ville pressa mig själv att jobba med kniven mot strupen. Så har det också blivit. Jag har verkligen varit tvungen att prioritera de absolut viktigaste, och inte gräva ner mig för mycket i detaljerna.

Fortfarande är sajten inte riktigt klar, faktiskt. Men om 28 timmar kommer den att vara det. Lovar. :)

3 comments :

Anonymous said...

Spännande! 19.30 kommer jag sitta redo framför datorn!

Anonymous said...

Håller med, det ska bli spännande. Speciellt nu när du lovat så mycket =)

Anonymous said...

Hehe, du vet att bygga upp förväntningar! Väntar med spänning på vad det kan bli.. Gissar på en svensk motsvarighet till "TwitterMoms".. Konceptet måste ju komma hit någon gång! ;-)