Thursday, February 19, 2009

By popular demand: Barnprylskartan.se

Häromdagen skrev Idépappan på sin blogg att han önskade sig en sajt för begagnade barnprylar. Eftersom han "adresserade" inlägget direkt till mig, och länkade, så dök det genast upp på min radar. Jag gillar när folk bloggar om sina önskemål - istället för att maila - så jag la i en extraväxel för att fixa ihop sajten. Igår blev den klar!Idépappan bloggade igen:
" För två dagar sedan skrev jag om vad bra det vore om det fanns en dedikerad sajt för barnprylar. Och filosoferade om att det är precis vad webbentreprenören Ted Valentin skulle kunna fixa. Och så gjorde han det. På två dagar! Här är Barnprylskartan.se
Tack Ted! "
Nöjet var självklart på min sida. Idépappan visade sig dessutom var en ovanligt bra blogg, som jag gladeligen lägger till i mitt rss-flöde. (Någon som kan bygga iPhone-apps borde för övrigt styra upp det här. Ett önskemål som inte heller borde ta många dagar att fixa.)

4 comments :

Anonymous said...

Fan vad gött! Vår familj är mycket glada över denna sajt :)

annalin said...

Googlar du fram ens blogg på något sätt?
För du skrev i mina kommentarer när jag för länge sedan bloggat att jag längtade efter Sushikartan.

Jag kommer nog hitta på ett sätt att blogga om min önskan om en VEG-KORV-KARTA (det har jag mailat om förut). Men jag vet inte hur du ska få reda på det!

Ted Valentin said...

Hej Annalin!

Jag följer vad folk skriver via bland annat KNUFF. Jag har en knuff-widget i högermarginalen här på bloggen, där man ser vilka som länkar hit. Man kan även följa detta via TWINGLY, och deras widget. Eller så kan man använda en tjänst som heter Notify.me för att följa både ditten och datten som händer ute på nätet.

Det finns massor av sätt. Bara att välja vilket vapen du vill använda. :)

Ted Valentin said...

PS. Tack till Jonas Lejon som tipsade mig om Notify.me :)