Friday, February 27, 2009

Slingrar jag mig?

Internetveteranen Gunnar Årneby från Nätkoll.se dök upp på lanseringspartyt av Modekartan.se och Vintagekartan.se i förra veckan. Han riggade sin kamera och gjorde en kort videointervju:Jag tror att Gunnar tyckte att jag slingrade mig en aning. Men jag var bara helt ärlig...
  • Jag vet inte vilka sajter jag kommer fokusera på om två veckor.
  • Det finns ingen hemlig "master plan". Men massor av olika stickspår.
  • Jag är inte så speciellt intresserad av att sälja sajterna utan föredrar att bygga och utveckla dem.
  • Inspirationen (och affärsmöjligheterna som dyker upp!) bestämmer vad jag programmerar på idag och imorgon.
Typ så. :)

4 comments :

Anonymous said...

Sälj inte. :)

Anonymous said...

Inte alls, tycker bara man får uppfattning att du inte vet vad som kommer härnäst bara, ärligt och rakt. Trevlig intervju!

Paula Marttila said...

Du slingrar dig inte alls. Stor del av din affärsmodell är att göra det du gillar. De som är ute efter den gyllene formeln och en konkret plan har nog svårare att ta till sig det. Jag som tror på kombinationen talang, passion, tillfälligheter, timing och stöd från nära tycker att du är ett bra exempel på just det. Alltid lika uppfriskande med ärlighet i stället för stora ord.

Anonymous said...

Är inte affärsmodellen helt enkelt Google adsense? Inget fel med detta dock, det är många som livnär sig på kombinationen adsense och att aggregera andras innehåll. Kör på tills google blir bättre på att hitta duplicate content :)