Tuesday, February 3, 2009

Releasefest för Modekartan.se

Torsdag nästa vecka är det releasefest för min nya sajt, Modekartan.se!Relesefesten arrangerar jag i samarbete med Natalie von Greyerz och Katarina RylanderKotyr.se. Jag träffade Natalie och Katti för ungefär ett år sedan, då de intervjuade mig till sin examensuppsats vid Textilhögskolan. Den handlade om marknadsföring av mode på nätet.

För några månader sedan lanserade de sajten Kotyr.se, en modebutik med skandinaviska designers, som man också kan läsa mer om hos ELLE. Natalie och Katti är extremt duktiga och drivna, så det är jättekul att få ha fest med dem!

Vilka är bjudna på releasefesten då? Jo, först och främst Sveriges allra häftigaste modebloggare. Några av dem sprang jag faktiskt på redan igår, på Stora Bloggpriset. :)

2 comments :

Anonymous said...

Antar kartan innehåller massa modebutiker, eller ska modebloggare visa vart de handlat?

Anonymous said...

Vad kul, oh ja vill ju också gå. Älskar mode.