Wednesday, June 3, 2009

RES.se får hotell-widget!

Parallellt med blogg-widgeten som jag släppte igår så har jag även påtat ihop en specialanpassad hotellwidget till RES.se. Den gick live för bara någon timme sedan!

Om du går in på ett specifikt resmål hos RES, exempelvis Köpenhamn, så får du också upp en karta med de bästa hotellen i stan enligt användarna på Hotellkartan.se.Samarbetet känns helt klockrent, eftersom widgeten tillför ett mervärde för besökarna.

RES har väldigt bra resmålsguider och redaktionellt innehåll, och jag brukar själv nästan alltid gå in där och kolla innan jag åker någonstans. Om samarbetet oss emellan fungerar bra så kanske det kan fördjupas; det finns väldigt många spännande saker man kan göra på rese-området.

7 comments :

Dan Nilsson said...

Grymt"

Litet Tips: Problem med tecken i titeln med IE.

Ted Valentin said...

tack för tipset Dan. Ska fixa det. lite knas med olika teckenkodningar, och just IE är extra dåligt på sånt. Ska köra htmlentities(), hade bara glömt det.

Hej hopp!

Björn Sennbrink said...

Jag vill också ha en hotell-widget på min sajt om Zanzibar..

Ted Valentin said...

@Dan: Hur ser det ut i din Internet Explorer nu?

@Björn: Än så länge är Hotellkartan lite dålig på hotell på Zanzibar. Finns bara ett par stycken. Ska försöka se till att det blir fler - då kanske vi kan höras igen så får du också en widget :)

Anders Moberg said...

Snyggt! Håller med om att det verkligen tillför ett värde till res.se.

Men ur ett användarvänlighetsperspektiv så tycker jag att widgeten tillför hotellkaratan.se en hel del också. Informationsinhämtningen från widgeten på res.se är mycket enklare än på hotellkartan.se. Mindre distraktionsmoment och intuitivare interaktion.

Jonas said...

Klockrent Ted, snyggt!

Anonymous said...

Tjena Ted,

får nog säga att jag är imponerad av din hotellkarta. Skulle vilja ha en lika enkel snabbrescensions alternativ själv. Snyggt på res.se även om kartan strular lite vid mouseovers i IE. och teckenkodningen fungerar fortfarande lite skumt. //fredrik , hotelspecials.se