Tuesday, October 27, 2009

Snart är det dags!

Nu börjar det dra ihop sig. Imorgon klockan 17.30 går båten till Hasseludden Yasuragi, och 24 hour business camp. På torsdag klockan 12.00 sätter vi igång och jobbar. Hela programmet finns här.

Själv är jag 100% oförberedd, och faktiskt inte ens bestämt mig för vad jag ska bygga. Men jag är sjukt peppad. Läs min presentation på 24hbc-bloggen.  • Medierapportering: Stockholm School of Entrepreneurship har precis lagt upp pressreleasen för 24hbc. Om du känner några bra journalister som borde rapportera om eller från 24hbc så tipsa dem gärna.
  • Tävling. En av 24hbc-deltagarna, Christian Davén, utlyser en helt egen tävling, där man kan vinna 24 timmars gratis webbutveckling. Så har du en 24timmars-idé (men inte tid, lust eller kunskaper i programmering) så kan du få den genomförd av Christian. Ganska fint erbjudande, eller hur? Nackdelen med att jag sitter i juryn för att utse den vinnande idén, är att jag själv inte kan delta som tävlande... Kolla in Davids egen pressrelease och beskrivning av tävlingen.
  • Ny iPhone-app för mina kartsajter. En annan 24hbc-deltagare, Prakash, har nu släppt en iphone-app som bygger på API:et för mina kartsajter. Den heter iKartor (skärmbilder), och går nu att ladda ner från AppStore. Andra som byggt app:ar för mina kartsajter har jag skrivit om här och här. Apparna skiljer sig lite från varandra - så välj den som du tycker verkar bäst.
Om du kommer på 24hbc så ses vi där. Annars hoppas jag att du följer Joakim Jardensbergs och Björn Falkeviks livevideo-rapportering.

No comments :