Tuesday, May 14, 2013

"Vem fan är Ted Valentin?"

Via internet upptäckte jag helt nyss att jag blivit nominerad till "årets branschpersonlighet" i mediebranschen. De andra nominerade är profilerna Anna Bråkenhielm, Sigge Eklund, Thomas Mattsson och Anna Serner.


Tror dock inte att jag har någon direkt chans att ro hem vinsten.

Speciellt efter att ha läst artikeln "Vad fan är det som händer egentligen" på Journalisten.se där ingen av de inblandade vet vem jag är.

Och i ärlighetens namn - jag vet knappt själv vem jag är, eller vad jag gör. Jag är väl inte i mediebranchen, väl...? Förra året vann i alla Daniel Ek, grundare av Spotify, så jag känner mig smickrad att vara nominerad. :D

2 comments :

TkJ said...

Grattis! :) Klart välförtjänt, hoppas du vinner!

Magnus från Årsunda Webbinvest said...

Jag är inte förvånad att du blev nominerad! Grattis :-)