Friday, February 7, 2014

Hitta ett bra museum, med mina nya sajt!

Idag är det dags för lansering för min senaste sajt - PopuläraMuseer.se.

Med den här sajten så kan du se vad det finns för muséer runt om i hela Sverige. Bara i Stockholm så listar sajten 171 olika muséer. Det populäraste muséet i Sverige är just nu Thielska Galleriet på Djurgården i Stockholm. Grattis!

Topplistan baseras på Facebook-likes och "checkins", och uppdateras varje vecka.

PopuläraMuseer.se blir extra bra om du loggar in med Facebook. Då kan du se vilka muséer som är mest populära bland dina vänner.


Du kan även använda sajten för att hitta muséer i närheten - lite extra praktiskt om du surfar in med din mobiltelefon. Själv blir jag sugen på att springa bort till Kungliga Myntkabinettet, som bara ligger runt hörnet från vårt kontor.


Den här sajten är bygd på samma tekniska plattform för mina sajter för frisörer, gym och barer.

Om du har egna erfarenheter av muséer runt om i Sverige så får du gärna recensera eller kommentera de muséer du själv besökt. Du blir sajten bättre för alla.

En sista liten grej som jag vill puffa för. Du kan använda sajten för att se andra muséer som populära bland dem som besöker ett visst museum. Så här ser det exempelvis ut för Liljevalchs konsthall.


De som går till Liljevalchs besöker alltså ofta Fotografiska, Kontakademien, Spritmuseum (i närheten) och Bonniers Konsthall. Makes sense, eller hur?

Om du gillar sajten så får du gärna ge den tummen upp även på Facebook. :)

No comments :