Monday, February 17, 2014

PopuläraHotell.se - en fin hotellsajt!

Idag släpper jag en ny hotell-sajt vid namn PopuläraHotell.se.


Det här är en sajt som blir riktigt bra i flera bemärkelser:  
  1. Den  ser bra ut 
  2. Den är komplett med 2600 hotell i Sverige
  3. och korrekt  - hotellen som toppar listorna är verkligen de bästa hotellen
  4. och social - massor med info om vilka hotell dina vänner besökt
Som ett exempel. Så här topplistan över de mest populära hotellen i Göteborg ut:Clarion Hotel Post, Gothia Towers, Avalon Hotel och Elite Park ligger i topp. Det känns ju ganska rättvist. Jag har bott på alla fyra, och tycker att listan känns vettig. :)

I Sverige som helhet är det Clarion Hotel Post som toppar (igen), följt av Grand Hotel Stockholm Gothia Towers (igen) och Scandic Grand Central.


Så här ser det ur för ett hotell som är populärt bland mina vänner. 52 av mina vänner har besökt Scandic Grand Central...


En grej som jag är extra nöjd med är att du t.ex. söker efter hotell kring Stureplan, Zinkensdamm,  Östermalm eller Norra Bantorget så anpassar sig sökradien och blir ganska snäv (cirka 500-800 meter). Men om du söker hotell i Visby, Trosa, i Sandhamn eller på Gotland så anpassar sig sökradien (mellan cirka 10 km och 80 km).  Ganska nice. Testa själv!

Topplistan över de mest populära hotellen i Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö (etc) uppdateras varje vecka på torsdagsmorgnar.

Kom gärna med feedback på hur sajten skulle kunna bli bättre. Någon funktion ni saknar? Om det (mot förmodan) skulle saknas något hotell i Sverige, säg till!...eller dela denna nyhet på Twitter :)

2 comments :

Unknown said...

Grym idé, kommer kolla på de med Lounge i Stockholm :)

PS: "/graphics/green-tick.gif" denna behöver lite kärlek för att se bra ut på en MBP Retina.

Stevenage Road said...

Hej Ted,

Som vanligt snyggt jobbat, en fundering dock... Är det bara FB-checkins som räknas eller ingår även 4sq (framgår ju dock inte).