Friday, October 24, 2014

Hitta lunch-öppna restauranger!

En av de "feature-requests" jag får oftast är att folk vill kunna hitta ställen som har öppet just nu. Framför allt verkar det vara många som vill hitta restauranger som har öppet för lunch.

Nu har jag fixat det så att du enkelt kan hitta cafeer, restauranger, barer, pizzerior, sushi-ställen, frisörer, muséer och bowling-ställen som har öppet antingen just nu, för lunch, eller ikväll.

Lunch- och kvällsalternativen visar jag bara under viss tid på dygnet, när det är relevant. Öppet just nu-alternativet visar jag alltid.

Här är ett exempel från i morse, precis innan klockan åtta. Då ville jag hitta ett morgon-öppet café i Hornstull, med hjälp av min sajt PopularaCafeer.se, i mobilen:


En liten special-grej jag lagt till är att om klockan är sju minuter i åtta - som i exemplet ovan - så visar mina sajter automatiskt även de ställen som öppnar klockan åtta. Ganska bra, eller hur?

Om du har några egna önskemål på sajterna, så kom gärna med fler önskemål. Jag jobbar som sagt stenhård för att dom här nya sajterna ska bli riktigt bra.

2 comments :

Anonymous said...

Hej Ted,
Jag undrar vad för språk du använder dig av för back-end språk du använder dig av?

Tack på förhand!
mvh
Sam

Ted Valentin said...

Hej Sam. Jag kör PHP+MySql. Funkar bra för mig, även om det inte direkt är det "senaste" inom programmeringsvärlden :)