Monday, September 15, 2008

Hemlig sajt på gång

Torsdagen den 2:a oktober, på kvällen, kommer jag att släppa en ny, hemlig, sajt. (Den kommer alltså att vara helt hemlig fram tills dess.)

Ni som lyssnat på Whats Next-podcasten från Reboot kanske vet att jag jobbar ganska experimentellt. Jag har ingen femårsplan för mina sajter, utan ser själv bara ett par veckor in i framtiden.

Min inspiration får helt enkelt styra utvecklingen, och samtidigt försöker jag exponera mig för så många möjliga uppsidor som möjligt. Man kan säga att jag försöker exponera mig för många olika möjligheter att ha tur. Ni som läst boken The Black Swan kanske känner igen den tankegången. (Här är en bra artikel om The Black Swan, som min vän Olof Mathé skrivit.)

För en vecka sedan hittade jag en möjlig guldklimp. En webb-idé alltså. Jag började koda, och väldigt snabbt började det utkristallisera sig till något som jag tror kan bli riktigt riktigt bra. En hemlig sajt alltså, som jag tror kan kvala in på topp 100-listan över Sveriges mest välbesökta sajter innan årets slut. (Peppar, peppar...)

Den 2:a oktober, runt klockan 20.30, kommer sajten att gå live.

12 comments :

Anonymous said...

Ett bra sätt att tvinga dig själv att koda klart - sätt en deadline som alla vet om!

Anonymous said...

allakartor.se? ;)

Ted Valentin said...

Hej Jonas! Nej, nej. Inte allakartor.se eller cafekartan.se eller något som man kanske hört om tidigare. Detta är en nybakad idé. :)

Ted Valentin said...

Andreas - japp, absolut. Nu är jag tvungen att försöka bli klar med sajten tills dess. Annars får jag verkligen bita det sura äpplet.

Anonymous said...

Hör av dig den 1:a oktober om det är kris och paniken sätter in så kan du få lite hjälp att rädda din ära

Unknown said...

När jag ser en rubrik med ordet "hemlig" och en öppen scen på bilden kommer jag direkt att tänka på en viss Mr. Jobs. Och det är kanske helt off, brukar ju ofta vara "one more thing" hos dig. Hehe. Kör så det ryker! /Anders@Booli

Anonymous said...

Väntar med spänning!
Det är såhär det ska vara, komma på en idé och sätta den i verket direkt! Hoppas det blir succé!

Anonymous said...

He he. Bra sätt att skapa hajp kring det ;)

Anonymous said...

Låter spännande.

Anonymous said...

Coolt. Lycka till så håller vi tummar och tår.

Anonymous said...

Jag har redan gjort en påminnelse i kalendern :-) Mycket nyfiken!

Anonymous said...

Nu är klockan 18.58, tic tac... skall bli spännande! lycka till!