Wednesday, October 29, 2008

24 hour business camp: vill du vara med?

Det verkar som att "24 hour business camp" verkar kunna bli av. Wow!

Statusuppdatering:
  • Många har uttryckt sitt intresse av att delta. Bland annat Jonas Lejon, Anton Johansson, Andreas Krohn, Mattias Swenson och många fler.
  • Mindpark.se (med Joakim Jardenberg i spetsen) har uttryck intresse av att vara delfinansiär. Suveränt!
  • Var ska vi vara? Imorgon tänkte jag ta en båt ut till Sands hotell och ser efter om det är en bra plats att ha eventet på. Det verkar väldigt fint - men antalet sängplatser kan vara något begränsat (ca 18 stycken). Det och lite andra saker ska jag kolla upp...
  • Upplägget: Vi tar en båt från Stockholm någon passande fredag vid 16-tiden. Kl 12.00 på lördagen drar vi igång och kör business-race i 24 timmar. På söndag eftermiddag tar vi en båt hem igen.
  • Förslag på datum: 7-9 november. 28-30 november. 5-7 december. 12-14 december.
  • Kostnad: Jag tror att vi bör räkna med ett självkostnadspris på ca 1000-2000 kr per person, men det beror lite på. Då ingår två övernattningar samt all mat.
Jag tror att det här kan bli en fantastiskt spännande helg, och att vi kan få en hel del medial uppmärksamhet. Samtidigt bygger det på att deltagarna verkligen lyckas skapa någonting på de 24 timmarna. Så det ställer lite krav på oss också... Om du har en affärsidé som du kan genomföra på 24 timmar, häng på. Det bör vara ett perfekt sätt att få en flygande start på ditt projekt.

Vill du vara med?

Om du är intresserad av att vara med (eller känner någon som borde vilja vara med) så skulle det vara väldigt bra om du vill skicka ett mail till mig (på ted -@- tedvalentin.com). Du får gärna specificera några grejer:
  • Ungefär vilken typ sajt eller projekt det är du ska skapa. Målsättningen bör vara att sajten eller affärsidén *fungerar* efter 24 timmar, om än i beta...
  • Du får gärna berätta vad du har för entreprenörserfarenheter sedan tidigare.
  • Om du jobbar själv eller vill komma i "team" med någon annan.
Superschysst om du vill maila mig igen, även om du visat ditt intresse tidigare. Jag kan då bjuda in dig till en Google-kalender där vi kan synkronisera oss till ett bra datum.

Hej!

---------------------
PS. Om 24 hour business camp blir en framgång så kan man kanske genomföra det igen, fast i större skala. Men jag tror att det är bra om vi börjar lite försiktigt, så att det inte blir alltför jobbigt att organisera initialt. DS.

3 comments :

Anonymous said...

Låter helt suveränt häftigt! Önskar verkligen jag kunde koda och bidra med min egen idé. Men tyvärr. Skulle kanske kunna vara live-bloggare dock =)

Musse said...

Gah! Synd att jag inte sitter på någon bra idé just nu, skulle varit intressant annars!

Anonymous said...

Låter helt ok. Tror att vi träffas imorgon så får vi diskutera mer :)