Tuesday, November 11, 2008

Annonskartan växer!

I mitten av september berättade jag att jag hade en ny hemlig sajt på gång. Jag påstod lite kaxigt att den hade stor potential, och att den kanske skulle kunna kvala in på topp-100-listan i Sverige innan årets slut. Som sagt, ganska kaxigt. Men jag tror på att sätta upp kaxiga mål, som man sedan får svettas för att leva upp till...

För cirka fem veckor sedan lanserade jag sajten, med visst buller och bång. Om ni redan glömt det så heter sajten Annonskartan, och är en sökmotor för lokala annonser. Många trodde att Blocket skulle stämma mig för att jag indexerade deras annonser, men efter 10 dagar av massiv support från olika bloggare var en deal på plats med Blocket, och jag kunde åter andas ut och sova gott på natten.

Nu är det dags att berätta hur det gått för Annonskartan, hittills!Diagrammet visar besökare per vecka, sedan start. Annonskartan.se har nu cirka 30.000 besökare per vecka. Inte en enda krona satsat på konventionell marknadsföring, naturligtvis. Fortsätter sajten växa i samma tempo så kommer den att kvala in på topp 100-listan om tio veckor. Inte innan årsskiftet, men kanske i januari 2009 i alla fall. :)

6 comments :

Jotaprojects said...

Man får gratulera! Härligt att höra att det går så bra.

Björn Lilja said...

Grattis Ted! Du gör allt rätt just nu :)

Får man nyfiket fråga vilka de primära trafikällorna är?

ANDREAS said...

Grattis Ted!

svannte said...

Via 10 olika länkar hittade jag din blogg och Annonskartan. Konstigt att man inte träffat på den tidigare. Kanonbra sida!

/svannte

Anonymous said...

Min gissning är att du har c a 85% trafik från Google, 10% inlänkningar och 5% direk.

Stämmer det?

Anonymous said...

Grattis Ted! :)
Har du funderat något på hur du kan tjäna pengar på sidan?