Tuesday, September 1, 2009

Inspiration comes from listening to Matt

Nu på fredag klockan 16.00 kommer jag att släppa en ny sajt! Som vid några tillfällen tidigare så kommer jag att hålla sajten hemlig fram tills det är dags, så stay tuned. Än så länge är sajten inte helt klar och jag kodar järnet för att bli klar i tid.

Det här är inte en ny kartsajt. Inspirationen till den här sajten kommer faktiskt från Matt Cutts. För ungefär en månad sedan tipsade jag om ett bra videoklipp med Matt, och jag blev själv så inspirerad att jag bestämde mig för att bygga en snarlik tjänst, typ. Initialt tänkte jag att sajten kanske var lite för simpel för att ens lansera. Men när jag var på Sweden Social Web Camp visade jag demon för lite folk inpå småtimmarna, och responsen var så pass positiv att jag bestämde mig för att släppa den. Bland annat Mattias Östmar har bloggat om sajten och även Emanuel Karlsten har varit pådrivande efter campet. :)

Här kommer en liten teaser. Tanken med sajten är att svara på frågan: "Vem är du?". Som ett exempel, vem är Matt Cutts? Här är svaret, enligt min nya sajt...Här är klippet med Matt Cutts, som var min inspiration:En annan källa till inspiration är We feel Fine, en väldigt fin och konstnärlig sajt som jag blev väldigt lycklig över när jag upptäckte för ett par år sedan.

2 comments :

Fredrik said...

Kul, det ska bli spännande att se vad du släpper på fredag. Alla som såg din sneak-preview på SSWC talar ju väl om tjänsten

FredrikS said...

Ska bli intressant och se vad du kommer med. Trevligt att det inte är ytterliggare en kart sajt.