Monday, September 20, 2010

Expandera kartan

Måndag morgon. Lite svårt att sätta igång idag. Det känns lite konstigt att prata om något annat än valutgången. Men den här bloggen handlar ju inte om politik. Jag fortsätter att följa den aktuella utvecklingen på Politometern, och hoppas att ni gör detsamma.

I alla fall: tänkte berätta om en ny grej som jag släppte för en timme sedan på kartsajterna. Nere i kartans hörn finns en ruta med texten "expandera kartan". Klicka och du får en karta som täcker bägge kolumnerna.Det här gör att det blir enklare att hitta ställen med hjälp av kartan.

En ganska enkel lösning - men med mycket bang for the buck tycker jag. Hoppas ni gillar den!

3 comments :

magnus said...

Stiligt! Nu saknas bara checkboxen "Uppdatera kartan automatiskt"som jag efterfrågade för något år sen ;) Popupen gör mig tokig!

Ted Valentin said...

Hej Magnus!

Jag har faktiskt ändrat det också. Det är bara första gången rutan kommer upp.

Sedan uppdateras kartan automatiskt när man rör på den.

Jensplan said...

Mycket snyggt!