Thursday, February 5, 2009

Ska jag sälja Jobbkartan?

Som ni kanske känner till startade jag sajten Jobbkartan.se under 24 Hour Business Camp. (Här och här har jag skrivit lite mer om hur sajten fungerar.) Sex timmar senare blev jag kontaktad av ett företag som ville köpa sajten och integrera den i sin existerande verksamhet. En jobbrelaterad sådan. Några dagar senare hörde ytterligare ett företag av sig, så det verkar inte saknas potentiella köpare.

Egentligen har jag inget speciellt stort behov av att sälja sajten. MEN: det skulle vara något av en kul medial kul kupp att sälja mitt 24-timmarsprojekt för en fin summa pengar...

Frågan är bara: Vad är Jobbkartan.se värd?

Företaget som hörde av sig bad mig helt enkelt att föreslå ett pris. Ta "värdekedjan inom jobbförmedling" i åtanke, föreslog de.

Well. Jag hade 24 timmar på mig att bygga sajten, och att göra en rigorös analys av jobbmarknaden var iget jag prioriterade. Jag har alltså noll koll på jobbmarknaden, dess olika aktörer och hur de tjänar pengar. Finns det några pengar på den här marknaden? Värdekedjan? Vilken värdekedja? :)

Det enda jag tror mig veta är att jobbkartan.se kommer att ha cirka 50.000 jobbsugna besökare i veckan, inom ungefär tre månader.

Som ni hör behöver jag lite hjälp... Om du vet hur jobbmarknaden fungerar eller hur mycket Jobbkartan.se borde vara värd, så skulle jag bli överlycklig om du vill dela med dig av din kunskap. Gärna genom att kommentera detta inlägg. Helt enkelt skulle jag vilja crowdsourca den här försäljningen. :)

PS. Om jag säljer sajten bjuder jag alla er som hjälpt till på champagnebrunch på Grand Hotells veranda.

36 comments :

NILS ÖSTERGREN said...

Bjud genast ut sajten till försäljning.spontant: Finns en intresserad måste det finnas flera som kan bjuda över varandra. Bygg sedan nya i andra länder.

Anonymous said...

Lägg ut den på auktion.
Några 10-tusenlappar är den väl värd.

Eller får du ett bud som känns intressant så slå till direkt. Dock kommer du inte veta om du kunde få ut mer.
Inte förrän nästa person säljer siten.

Har du fått ett bud redan eller? Annars kan jag ge dig ett bud :)

mvh
Daniel

Anonymous said...

Jag tycker inte du ska sälja under 800k-1m. 50 000 besök efter tre månader och en grym sajt är fullt tillräckligt för att kunna säga ett högt pris.

Rekrytering är superhett: http://www.mediapost.com/publications/index.cfm?fa=Articles.showArticle&art_aid=99492

Finns inget självändamål i att sälja sajten känns det kanske onödigt?

Anonymous said...

Om det vore jag så skulle jag nog inte sålt den om det inte vore för ett riktigt bra erbjudande. Annars skulle jag nog inte vilja "splittra" min kartfamilj, speciellt inte då jag inte behövde pengarna. Dom har nog bra mycket mer koll på "värdekedjan inom jobbförmedling" än vad du har, så är det nån som ska komma med ett prisförslag så är det dom. Men om du nu ska komma med ett pris, ta hellre i för mycket än för lite tycker jag! Bättre att dom försöker pruta ner priset om det är för högt än att dom tar erbjudandet direkt vid ett för lågt pris och du känner att du kunde fått ut mer! Jag har aldrig ens gett mig på att värdera en sajt förut, så fråga inte mig om vilket pris.. Men dra till med ett par miljoner så får dom väl pruta? :)

Musse said...

Inte i behov av pengarna...om man ändå hade dina problem, Ted :)

Anonymous said...

Jag tycker inte du ska splittra din kartfamilj. Det skulle i alla fall inte jag gjort. Föreslå samarbete i stället?

Patrik Högberg said...

Värdet på din sajt kan bara sättas av köparen själv egentligen. Sedan är det upp till dig om priset är tillämpligt, t.ex. din kalkyl på vad du själv kan tjäna på sidan om X år (enklast är att räkna värden på 3-5 år av omsättning/resultat). Bra om du använder P/E och P/S tal.

Anger du ett pris hamnar du direkt i ett underläge i förhandlingen, när man sedan gör en dd hittar man alltid något att peta på (konkurrens, risker med kod, leverantörsavtal, lagar osv) för att sänka värdet ytterligare.

Om du ska ta fram grundpriset, måste du se till att utnyttja läget så bra du kan. Utöver värdet på sajten rättigheter och varumärken ska du tillföra all tid (normalt anställningsarvode) som det kostade dig att ta fram sajten, och inte då bara 24 timmarsgrejen utan all den legacy kod och knowhow du samlat på dig under åren för att kunna realisera denna idé.

Men den viktigaste förhandlingsgrejen som verkligen är en fördel för dig är att du som du säger inte behöver sälja den, de måste helt enkelt möta din nivå och då kan du sätta ett relativt högt pris för att slippa göra så mycket research.

INSLAG TILL PRISVÄRDERINGAR
- När man inte ännu har mycket trafik (annonsbärande eller andra unika segment av besökare) är pristaket enklare att räkna ut, det är vad det kostar ett företag att göra en kopia på konceptet.

- Har man en del trafik och en viss ökning och att ökningen verkar stabil och konsekvent (bevisa med vilka åtgärder man fått trafiken) kan man värdera per unik besökare. I Europa ligger priset ca €10/Medlem, unika besökare är betydligt lägre och beror på hur mycket man kan kapitalisera på ämnet. Sport är t.ex. väldigt högt värderat, medans fritid och mode är lägre.


Jag har massor av mer tips och råd, du får gärna kontakta mig, vi kanske kan ta en fika tillsammans om du vill??

TDH said...

Spännande Ted!

Jag tycker inte du behöver fundera så mycket på att splittra kartfamiljen, namnen är ju uppbyggda på att vara rätt allmänna och själva Jobbkartan kommer säkert få annat utseende ändå. Det är mer en fråga om du vill sälja. Flera bra förslag på hur man kan räkna finns redan bland kommentarerna, så jag föreslår ett annat förhållningssätt: vad behöver du få in på försäljningen för att övriga kartsajter skall kunna ta ett rejält steg framåt?

Med andra ord, fundera på vinsten för övriga projekt av försäljningen, och vad du behöver för att det skall vara motiverat att släppa ifrån dig sajten. Det är ju bevisligen en bra idé, men jag tror den fungerar bäst i händerna på någon av de etablerade jättarna om man ser till att faktiskt tjäna pengar på den.

Min två ören.

Anonymous said...

Försök luska ut hur mycket Bonnier betalade för Workey så har du en bra jämförelse.

Ted Valentin said...

Eddie, det var ett bra och enkelt förslag. Smart att benchmarka mot en liknande försäljning som skett tidigare. Någon här som vet vad Bonnier betalade för Workey?

Anonymous said...

Och vad får jag som tipsade dig om att göra jobbkartan...?

Skämt åsido, en idé är inget värt om man inte utför den och ingen har bättre know-how än du på att göra kartor.

Sajten får ett värde av en sammanvägning av värdet av varumärket "jobbkartan", hur lätt det är att göra en liknande sajt, nuvärde av intäkter idag och i framtiden med avdrag för nödvändiga investeringar och värdet för köparen, skulle jag säga.

Ted Valentin said...

Nu har jag researchat Workey lite grann. Enligt VA.se:

Genom en riktad nyemission blir Bonnier näststörsta ägare med option på att köpa ut de övriga ägarna inom 2-5 år. I ägarkretsen finns grundarna, affärsängelnätverket Theia och inkubatorsbolaget Iqube. Baserat på bolagets redovisade omsättning (2006) och tidigare investeringar bör Bonnier satsat runt 5 miljoner kronor.

http://www.va.se/nyheter/2008/09/25/bonnier-koper-internetbola/

Låter rimligt. Theia satsade 2 miljoner 2007 och äger nu 20%. Bonnier äger 33% av Workey:

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.181681

Således värderas Workey till cirka 15 miljoner sek.

Jag försöker hitta besöksstatistik men lyckas inte. Någon som vet hur många besökare Workey har i veckan?

Ted Valentin said...

Angående värdekedjan. Jobbsajterna verkar ta cirka 5.000-10.000 kr för att lägga ut en jobbannons.

http://nuheter.blogspot.com/2007/04/topplista-jobbsajter.html

Lite gammalt inlägg, men säkert relevant fortfarande.

5 tusen kr x ca 10 tusen annonser i månaden = 50 miljoner kr i månaden.

Verkar således finnas en del pengar på den här marknaden.

Anders Sundelin said...

Du kanske ska bygga en tjänst där företag till eventuell försäljning syns på en karta? Kanske även med budgivning? Det finns en hel del äldre personer som sitter på bolag som barnen inte vill ta över, som en ung entreprenör säkert skulle vilja sätta tänderna i, om de visste att bolaget fanns, hade befintliga kunder. och att det låt så nära..

Om du inte vill sälja din site men dela risken med någon och få lite pengar i fickan, kan du ju hitta en alternativlösning. Kanske ett samarbete där de betalar en upfront payment, ni delar på intäkter under en period med optioner på att köpa ut varandra om det tar fart?

Unknown said...

Jag har jobbat en del med och i jobbranschen - 90 sekunder är väl en frukt av det :)

Låt vara att sajten är väldigt ny och att man därmed inte egentligen kan veta hur det kommer att gå för den. Om du säger att du tror att du kommer att ha 50' UB/v om 3 månader så vet jag att du har tillräckligt med data för att det ska vara en riktigt kvalificerad gissning.

Jobb/rekrytering är en riktigt lukrativ bransch om man spelar sina kort rätt, vilket man lätt förstår om man ser hur många jobbsajter som finns därute.

Det spenderas väldigt mycket pengar och det finns inte mycket uppföljning av effektiviteten av pengarna. Tyvärr finns det heller inget intresse för att mäta effektivitet av olika annonsmedia etc. - eftersom alla förutom slutkunden som betalar notan vinner på det.

Kom ihåg att i vanlig ordning är alla priser du hittar öppet listpriser, och feta rabatter är mer regel än undantag.

Jobbkartan har definitivt potential att skapa stora intäkter, men jag skulle tro att det kräver lite omarbetning från ditt vanliga upplägg. Visserligen tar jobbsajterna stora pengar för att lägga in annonser, men när du indexerar Platsbanken så kan du inte riktigt ta betalt för det. Alternativet till det är att:
1) bli så stor att du kan ta betalt för annonser helt själv (minskar värdet för besökarna)
2) avtala med en av de större befintliga sajterna att indexera alla deras annonser för en peng per annons

De stora pengarna för jobbsajterna är dock inte i platsannonserna själva, utan kringtjänster och speciellt annonser på sajterna. Se platsannonserna som content de får betalt för, och de stora pengarna i bannerförsäljningen. Annonsköparna ser detta primärt som varumärkesbyggande. Jag tror att det bästa vore att behålla indexeringen av Platsbanken och sälja exponering på sajten, antagligen till endast en köpare åt gången. Du brandar helt enkelt hela Jobbkartan.

Med 50' UB/v och 100% exponering för en nischad målgrupp, så har du såklart rejäla intäktsmöjligheter.

Jag vågar inte nämna någon siffra här, men givet den nuvarande situationen att du inte har någon historik på sajten än, skulle jag säga att det troliga beloppet borde vara sexsiffrigt.

Med 6 månaders historik och egen annonsförsäljning under den tiden talar vi istället sjusiffrigt. Troligtvis :)

Hoppas att jag kunde bidra med lite input till ditt beslut. Å ena sidan vore det synd att sälja en medlem i kartfamiljen, å andra sidan tror jag att Jobbkartan egentligen inte uppnår sin fulla intäktspotential utan engagemang utöver det som jag tror att du själv vill ge den. Tänkvärt är dock: litar du på att en annan aktör kan bevara Jobbkartan väl, eller kommer den att bli som de dinosaurier som köper den?

Anonymous said...

I värdekedjan ligger jobbkartan i försäljningsledet eller annonserings/reklamledet. Jobbkartan används främst till att marknadsföra platsannonser från andra hemsidor. Intäktsmöjligheterna finns därmed i form av annonsintäkter.

Frågan är därmed vad eventuella jobbförmedlingar kan tänkas betala för annonseringsmöjligheten på jobbkartan. Om du tänker dig ha 50 000 besökare eller 70 000 sidvisningar i veckan, 280 000 sidvisningar per månad och ett CPM på 10 SEK så kommer du att tjäna 2800 SEK per månad eller 33 600 per år. Ett realt avkastningskrav på 10 % (rätt bra avkastning för en köpare) skulle då innebära ett pris om 336 000 SEK för jobbkartan.

Om du tror att jobbkartan kommer ge dig 33 600 SEK per år och att du kommer kunna investera köpeskillingen till en bättre real avkastning än 10 % så skall du sälja jobbkartan för 336 000 SEK annars så bör du behålla sidan eller kräva mer betalt.

Anonymous said...

Sälj den snabbt medan timlönen fortfarande är obehagligt bra!

Anonymous said...

Eftersom köparna ska kasta in koden på sina egna sidor så betalar dom alltså för tiden som skulle läggas ner för att göra någon liknande. Dom skulle utan problem kunna hitta någon som knackar ihop koden till dom för <<50.000kr Alltså: Sälj inte.

Anonymous said...

Jag tycker det är strålande kul att du går ut och frågar läsarna om råd. Det är lite konstprojekt över hela grejen. Om försäljning:

Jag skulle som blivande psykolog försöka föra in det perspektivet. Motivation är det viktigast tycker jag i det här sammanhanget. Har du lust, vilja och kunnande att satsa själv på jobbkartan ska du ju göra det själv ett tag och på så sätt driva upp och förädla idén och värdet.

Är det bara en kul grej skulle jag sälja fort och försöka använda pengarna till att satsa på idéer som du brinner mer för.

Du skulle ju också kunna satsa pengarna på att anordna lite fler entreprenörskollo för lite olika inriktning och bygga ut det konceptet. Det är få som kan göra det på samma sätt så där har du en bra förutsättning att fortsätta göra nya unika och roliga koncept.

Kul att det blev spinoff på 24h-grejen.

Ted Valentin said...

@ Patrik Högberg: Bra tips att det är bättre att låta köparna komma med bud. Det var något jag gjorde misstag med när jag skulle sälja Tidningsbutiken.se... Jag borde ha lärt mig. Tack för att du påminde mig.

@ Martin Melin: Tack för bra insikt i branchen. Suveränt, precis det jag efterlyste.

@ Finanstidningen: Tack för ett bra räkneexempel. Precis så brukar jag själv räkna, med 10% diskonteringsränta och allt! Däremot har du inte räknat in några kostnader. Även om de är små, så kommer de nog att finnas där.

@ Patrik: Kan man verkligen bygga en likadan sida för 50.000 sek...? I så fall borde man väl kunna bygga Workey för 100.000 sek? (Och Bonnier gjorde en ordentlig tabbe?) Jag tror att det är lite en missuppfattning att det BARA är att knacka ihop saker. För att göra saker så "enkelt" behövs en stor kompetens både hos beställare och genomförare. Det är ganska ovanligt. När Posten ville köpa Tidningsbutiken så trodde de också att de skulle kunna göra en "lika bra" sajt för liten kostnad. Men de hade ingen som helst förståelse för framgångsfaktorerna bakom Tidningsbutiken. Men när de sedan bygde sin egen sajt så var allt de fick ett innehållslöst "skal". Samma funktionalitet på pappret, dock.

joche said...

Behåll din kartfamilj, skapa fler, börja fundera på vilka som hänger ihop eller om det finns luckor för att smmanhang skall uppstå. Låter lite flummigt men jag tror att det finns en hävstång i att låta flera av dina olika sajter samverka för att nå nya syften/lösa problem.

Anonymous said...

En miljon är en rund och fin summa iaf.

Anonymous said...

Haha... ett mycket vetenskapligt svar fick jag:


jobbkartan.se Estimated Worth $3788.7 USD

http://www.websiteoutlook.com/www.jobbkartan.se

Din armada av kartsajter är ett koncept. Varför börja splittra? Visst, du har PR-effekten som kan vara kul för 24hbc men vill du verkligen detta? Kommer det inte kännas som du säljer något som egentligen är en del av något större?

Anonymous said...

Vad skulle det kostar för dom att utveckla en likadan webbtjänst?

(Något att utgå ifrån. Gäller teoretisk vid beräkning utifall att det är värt att ta patent på något, patentkostnad gentemot kostnad att uppfinna runt. Du har uppenbara stordriftsfördelar av ditt kartnätverk, något som naturligtvis ökar kostnaden för dem att skapa en enskild webbplats.)

Anonymous said...

Hej Ted,

Med tanke på att din sajt är helt oanvändbar för att söka jobb så föreslår jag att du avstår från att sälja, alternativ tar 8000 kr för konceptskissen. Det finns heller ingen fungerande affärsmodell som ger något värde som rekryteringssajt. Det stora problemet med sökningen är att du söker i fritext och därmed kan man inte tilräckligt precist välja ut de jobb som är relevanta. Söker man på Ekonomichef i Stockholm får man upp en Au pair i Arizona och ju högre upp man går i titelhierarkin desto värre blir det. Så mitt råd är: gå tillbaka till ribordet innan du försöker sälja sajten.

Ted Valentin said...

Hej Anonym. Tack för bra tips! Nu har jag varit en vända till ritbordet. :)

Nu rensar jag borde alla geografiska koordinater för aupairjobb, eftersom dessa ofta orsakar problem.

Angående fulltextsök vs titelsök så är det en avvägning. Kör man BARA titelsök så får man mer korrekta träffar, men också ett snävare urval, och chansen är att man missar vissa jobb. Därför har jag valt den bredare matchningen.

Lösningen hos Workey är att sortera efter relevans, dvs. titeln väger tyngre. Pangenkelt att implementera en sån sak i mysql-databasen. Men jobbkartan är en geografisk sökmotor, så därför sorterar jag efter avstånd, inte textrelevans.

Jag tycker att Jobbkartan.se och Workey kompletterar varandra bra. Vill du sortera efter relevans - kör på Workey. Vill du sortera efter geografiskt avstånd - kör på Jobbkartan.

Jag skulle iofs kunna göra EN TILL jobbsajt, som funkar mer som Workey. Men det blir ju en me-to-produkt :)

Lars I said...

Jobbkartan har mer potential än Workey som har en del att jobba på: http://internetbrus.com/2008/09/26/bonnier-b-vision-koper-workey/

Tycker det vore synd om Ted splittrade på sina kartasajter om han inte desperat behöver kosingen vill säga. Men egentligen är det just Ted dessa företag borde köpa i första hand och inte sajten. Värdet i hans kunskap är betydligt högre än själva sajten. Jobbkartan i någon annans händer kan förfalla snabbt.

Anonymous said...

Hmm kom igen nu, vad är domänen egentligen värd samt hur mycket kostar det att få din sajt klonad t.ex. på scriptlance?

Du ska vara nöjd med 10 000 - 20 000 i dagsläget. Rätt så bra dagslön om du tänker efter.

Alla kalkyler om miljonbelopp är löjligt. Du har ju inte trafiken än...

Ted Valentin said...

@ Anonym: Jag har redan besvarat den där frågan, till Patrik.

"Kan man verkligen bygga en likadan sida för 50.000 sek...? I så fall borde man väl kunna bygga Workey för 100.000 sek? (Och Bonnier gjorde en ordentlig tabbe?) Jag tror att det är lite en missuppfattning att det BARA är att knacka ihop saker. För att göra saker så "enkelt" behövs en stor kompetens både hos beställare och genomförare. Det är ganska ovanligt. När Posten ville köpa Tidningsbutiken så trodde de också att de skulle kunna göra en "lika bra" sajt för liten kostnad. Men de hade ingen som helst förståelse för framgångsfaktorerna bakom Tidningsbutiken. Men när de sedan bygde sin egen sajt så var allt de fick ett innehållslöst "skal". Samma funktionalitet på pappret, dock."

...visst kan du klona sajter i Ryssland så att du får något som ser snarlikt ut. Men det kommer inte att fungera speciellt bra.

PS. Jag föredrar kommentatorer som uppger sitt namn. Du har säkert en blogg, varför inte länka till den?

Anonymous said...

Ted,

Jag tror att du har mycket mer att tjäna på att behålla sajten och fortsätta utveckla den. Jobbmarknaden är het, och internetrekrytering är också det (och trenden lär inte vika.)

Klart det finns ett enormt värde i att sälja snabbt - men om du fortsätter få trafik kommer sajten vara mer värd om 6-12 månader (och vad jag har förstått är det inte speciellt höga driftkostnader heller.)

Det kommer vara flera aktörer som kopierar sajten - utan tvekan; men precis som i många andra lägen handlar det inte bara om affärsidé, utan att t ex vara först eller exklusiv i sitt utförande: Och Så länge jobbkartan finns kvar i ditt kartnätverk är det ingen som kan göra samma grej utan att bygga upp ett helt nytt nätverk av kartor först.

Vilka är det som har hört av sig? Svensk Internetrekrytering eller jobbexpressen?

Daniel Marklund said...

Jag tycker definitivt att du skall sälja, men det är osäkert på om du skall göra det nu eller om ett halvår. Du har bevisligen en positiv tro på sajtens framtida utveckling, då skulle det vara bra att vänta för att bygga upp en användarbas. Dels stiger värdet på produkten, sen kan det även blo lättare för dig att sätta ett pris.

Att ett säljpris blir sexsiffrigt låter rimligt. Du behöver inte vara rädd att något större bolag skall ta din idé och försöka göra en bättre kopia. Branschen fungerar inte så, än så länge.

Argumentet om att du inte skall sälja för att splittra din kartfamilj är nonsens. Jag förstår tanken bakom det, men i slutändan så kommer ditt arbete leda till försäljning. Är det inte så du jobbar? Driva ett projekt ett par år och sedan sälja, min övertygelse är att det är så man gör för att bli framgångsrik på webben.

Du är ju full av idéer så sälj för att realisera värdet. På så sätt kan du plocka ut pengar som du kan investera i annat. Du lär hitta annat bra att fylla ut kartfamiljen med (så att du om några år kan sälja hela utbudet i ett paket).

Är det hemligt vilka spekulanterna är?

Rock on och lycka till.

cjl said...

Tycker att det är oroväckande med kommentatorerna som anser att 20-30k är en lämplig summa. I jobbsökar/finnarbranchen finns det ofantligt mycket pengar. En rekrytering kan kosta ett företag flera hundra tusen kronor - och att vara mellanhanden som hittar rätt person ger mellan 5-100k.

Jag tror nog att du hittar ett sätt att arbeta vidare på som känns rätt. Hellre behålla än att sälja sig för billigt.

Ted Valentin said...

Tack för alla bra kommentarer, verkligen jättespännande. Kem 'em coming!

Speciellt uppskattar jag alla praktiska insikter i hur jobbbranschen fungerar och vad de existerande webbsajterna har för ekonomiska värdekedjor.

@ Daniel: För ett par år sedan var min målsättning att bygga och sedan sälja mina sajter. Men nu är jag faktiskt mer intresserad av att bygga varaktiga saker som jag kan BEHÅLLA.

Det är helt enkelt ROLIGARE. Att ständigt skruva och tweaka är helt enkelt både mitt jobb och min hobby. Och med Adsense drar jag hur som helst in en bra månadslön. :)

Tidningsbutiken (som jag sålde tidigare) innebar mycket administrativt jobb. Men sajterna jag bygger nu har lågt underhåll och minimala kostnader.

Jag tror också långsiktigt på nätet. Hittills har vi bara fått en försmak av nätets potential. Det uppstår hela tiden nya möjligheter.

Anonymous said...

Hej Ted,
Workey har strax under 40 000 unika besökare i veckan. Färska siffror:)

Mitt tips, kör på vidare och sälj senare när finanskrisen är över eller börjar lugna ner sig för det kommer vara deras första argument när du säger ditt pris.
Kör på ett tag till och sälj senare!

Anonymous said...

Sålde du? Visst kan man räkna på alla möjliga ekonomiska sätt och vis, men man kan ju också räkna med känslor. Jag tycker 10 000 kronor i timmen låter bra. För ett 24-timmarsprojekt blir det 240 000 kronor. (Vilket inom parentes sagt är i storleksordningen var vårt lilla företag räknar med att en rekrytering kostar.)

Anonymous said...

Jag kan hjälpa dig med en korrekt värdering. Det beror i stort sett enbart på vad du har för omsättning och vinst. Omsätter du exv 1 miljon per år och har 20% i marginal så kanske du kan få en miljon eller 2 för den när konjunkturen vänt. Hur många besökare har ingen betydelse om du inte har riktig tur och hittar en obegåvad köpare. Så bjuder ngn ett par hundra tusen för en helt ny site skall du ta pengarna och skratta. Du verkar ju vara produktiv så det är inget att fundera på:)

Lycka till,
Koan